Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ „Lumea s-a deșteptat, oamenii…

VIDEO „Lumea s-a deșteptat, oamenii știu să scrie la ANI”. Spotul video lansat de instituție pentru a preveni situațiile cu privire la conflictele de interese

Responsabilii din cadrul Autorității Naționale de Integritate (ANI) au elaborat un nou spot video, al treilea la număr, pe subiectul conflictelor de interese, cu mesajul – „Deșteaptă-teși tu! Declară conflictele de interese!”

Potrivit ANI, acest spot este o continuitate a poveștii anterioare – Declară valoarea reală a bunurilor, în care, același personaj, care a declarat mașina luxoasă la prețul de 10 mii de lei, este pe punctul de a admite o nouă încalcare a legislației ANI.

Prin acest spot, ANI își propune drept scop de a preveni situațiile cu privire la conflictele de interese în funcția publică și a încuraja toți subiecții declarării să le declare în termen, la ANI sau la instituțiile ierarhic superioare.

Totodată, pentru a diminua și numărul actelor de constatare ce vizează încălcarea acestui regim juridic, inclusiv de către aleșii locali, acest spot video va fi popularizat pe rețelele de socializare, în transportul public din capitală, la TV și Radio.