Principală  —  IMPORTANTE   —   Încă un doctor a fost…

Încă un doctor a fost răpus de COVID-19, în ultimele 24 de ore

Încă un doctor a fost răpus de noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Este vorba despre medicul Nicolae Demișcan, care a activat în calitate de conferențiar universitar la Catedra de Fiziologie a Omului și Biofizică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Sănătății.

MSMPS exprimă sincere condoleanțe comunității academice USMF „Nicolae Testemițanu”, colegilor și familiei îndurerate, în legătură cu trecerea în neființă a dr. Nicolae Demișcan, în vârstă de 76 ani, care a activat până-n luna august curent, în calitate de conferențiar universitar la Catedra de Fiziologie a Omului și Biofizică. Regretatul conferențiar și-a dedicat 53 de ani Almei Mater. Acesta a fost internat la data de 13 decembrie, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, anunță MSMPS.

Tot astăzi, Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu”, a anunțat într-o notă publicată pe pagina de Facebook a instituției despre decesul unui medic de familie din Comrat, exprimându-și regretul în aces sens.

De la debutul pandemiei de COVID-19, în R. Moldova, 64 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus.