(video) Două mașini ale unui agricultor care a participat la protestul din Chişinău, incendiate în această noapte. Vezi momentul

Două mașini ale antreprenorului Mihail Babicov, unul dintre agricultorii protestatari din Căuşeni care se află în primele rânduri, au fost incendiate în această noapte. Pe o reţea de socializare au apărut fotografii cu urmările și imagini video cu momentul incendierii de către un necunoscut.

Iniţial acesta a dat foc SUV-ului, după care flăcările s-au extins şi pe microbuzul de alături, dar care nu l-au mistuit complet.

“În această noapte au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni, una dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării. Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul și bandiții dădeau foc la case, mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile”, a scris deputatul Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, parlamentarul a menționat că va cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/