(foto) Deşi locuinţa are camere video, iar în casă era un câine, un Mercedes-Benz oricum a fost desfăcut într-o localitate din Anglia

Un automobilist din oraşul West Bromwich din Marea Britanie a rămas practic fără Mercedes-ul său peste noapte. Un grup specializat de hoţi au demontat tot ce au putut sau tot de ce au avut nevoie, astfel încât fără investiții serioase acest C-Class coupe nu va mai putea fi condus.

Iar mucegaiul cu siguranţă va pătrunde în habitaclu dacă rapid nu se va muta undeva la dos pentru a nu fi lăsată în ploaie, precipitaţie care are loc des pe teritoriul acestei ţări.

Potrivit Autoevolution, hoților le-a luat doar câteva ore dintr-o noapte pentru a scoate roțile, portierele, capota, capacul portbagajului, scaunele din față, capacul de peste buşonul rezervorului de combustibil și alte lucruri de la interior. Cei responsabili de fărădelege au acționat atât de discret încât nu au trezit câinele familiei, nu au ajuns în vizorul camerelor de supraveghere și nu au pornit nicio alarmă.

“Când am ieşit din casă, fiind chemat de un vecin care mi-a bătut în uşă dimineaţa devreme, nu mi-a venit să cred ce văd. Cine a făcut asta pare a fi o echipă de profesionişti, cred că au lucrat vreo 5-6 oameni pentru a reduce timpii. Ceea ce nu au luat nu au deteriorat în niciun fel. Chiar şi hamurile firelor, care erau conectate la portierele luate, nu le-au tăiat, nu le-au rupt, ci le-au deconectat cu grijă”, a spus Paul Hampton, posesorul Mercedes-ului care valorează în mod normal 40.000 de lire sterline.

Această practică este tot mai activă în ţările din occident pentru că se ştie că posesorii de automobile nu vor putea recupera niciodată piesele furate. Este mai uşor de luat doar piesele şi de împins rapid pe piaţa neagră decât de luat vehiculul întreg care poate fi urmărit şi dificil de vândut.

Paul Hampton s-a plâns în mod evident la poliţie şi este acum gata să ofere 1.000 de lire sterline celor care au informaţii care-l pot ajuta să-i găsească pe hoţi.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-fara-mila-cum-au-lasat-niste-hoti-un-coupe-mercedes-amg-c-63-dupa-ce-au-furat-toate-rotile/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/