image
Sursa foto: Jurnal.md

Transportatorii se solidarizează cu agricultorii: „Doar prin proteste ne mai putem apăra businessul”

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) își exprimă solidaritatea cu acțiunile de protest inițiate și desfășurate de către Federația Națională a Fermierilor din Moldova și de către susținătorii acesteia. O coloană de autobuze și microbuze se alătură azi tehnicii agricole din fața clădirii Parlamentului.

Potrivit reprezentanților Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto , ei susțin și împărtășesc viziunea reprezentanților sectorului agricol privind necesitatea adoptării urgente a măsurilor bugetar-fiscale îndreptate pentru menținerea activităților din sectoarele economiei, precum și menținerea locurilor de muncă. Totodată APOTA condamnă atitudinea cinică și batjocoritoare a guvernării față de cerințele protestatarilor.

Transportatorii îndeamnă patronatele din alte ramuri, în special din ramurile economiei care au fost grav afectate de criza pandemică, să se alăture protestului inițiat de agricultori. „Pentru a ne apăra businessul și a menține locurile de muncă a angajaților noștri, ne-a rămas doar calea protestelor împotriva indiferenței și incompetenței funcționarilor publici cărora le achităm salarii”, specifică APOTA.

Agricultorii au anunțat protest în fața Parlamentului, astăzi, 18 decembrie, începând cu ora 11.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: