image
Sursa foto: Jurnal.md//foto imbol

Un bărbat din satul Hâncești a murit, după ce a fost lovit de o mașină; Șoferul beat criță a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 52 de ani, din satul Hâncești, raionul Fălești, a murit aseară pe patul de spital, după ce a fost tamponat de un autoturism. După impact șoferul a fugit de la fața locului, iar la scurt timp a fost reținut. Acesta se afla în stare de ebrietate avansată, spune poliția.

Poliția a fost alertată aseară, în jurul orei 20.00, precum că în satul Hâncești, în adiacentul stației de autobuz din centrul satului, un pieton a fost tamponat.

Sosiți la fața locului oamenii legii au stabilit că la ora 19.40, un bărbat de 52 de ani, care posibil era în stare de ebrietate, se afla culcat la sol pe partea carosabilă, moment în care a fost tamponat de un automobil de model „Opel Combo”, condus de un bărbat de 54 de ani, locuitor al aceluiași sat.

După impact șoferul a fugit de la fața locului, iar victima care s-a ales cu diverse traume a fost transportată la spital, în secția de reanimare. Din nefericire, la scurt timp aceasta a decedat. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul de presă al IP Fălești, Eugenia Molceanov.

Șoferul a fost identificat și reținut, iar fiind supus testului alcoolscopic s-a depistat faptul că acesta avea o concentrație de 0,90 mg/l în aerul expirat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar poliția cercetează în continuare cazul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: