(video) Fermierii, din nou în fața Parlamentului. Protestatarul care s-a ales cu mașina incendiată: Va fi găsit vinovatul, dar nu va fi tras la răspundere

Agricultoriii au ieșit și astăzi la protest în fața Parlamentului. Acestora li s-au alăturat transportatorii, nemulțumiți de ultimele evenimente din Parlament.

Foto: captură video/kp.md

„Cred că nu numai transportatori se aliniază cu noi, și veteranii și medicii și toată societatea. Doar împreună putem reuși. Cei de la putere nu vor să ne vadă, nu vor să se asculte, avem o conducere oarbă, surdă care nici nu vor să vorbească. Jos tâlharii.

Este o rușine. Chiar atâtea minciuni.

Colegii noștri au fost stropiți și nu au plecat la spital, dar ei repede la spital, fracturi. Manipulare a opinie publice se face în direct, fără niciun fel de rușine”, a menționat un protestatar.

Președintele Asociației Transportatorilor a ținut un discurs.

„Voi ați înaintat niște cerințe care se bazează pe viața voastră reală. Chiar ne au de proști, când votează aceste legi.

„Nu este problema că nu sunt bani, dar sunt administrați prost”, a menționat un protestatar.

„Atâtea emoții am avut că deja când ies mă gândesc ce să mai spun, această societate pe cine avem în această clădire. Avem niște hoți care pune țara pe brânci, ceea ce s-a întâmplat la Căușeni este o intimidare totală. Au trecut linia roșie, acum eu o să îmi permit din numele tuturor să felicit cu ocazia zilei poliției, printre ei sunt oameni foarte bravi, ei deja lucrează intens la Căușeni și o să scoată la capăt, Criminalul Mihai Plotnicov, o să fie găsit, problema e că o să fie găsit, dar nu va fi tras la răspundere, aici tot putem înțelege organele de poliție. Sperăm că vor căuta în fel și chip și o să elucideze”, a menționat acesta.

O altă protestatară a menționat că a rămas cu 800 de lei, având un copil care merge la școală și un alt copil care merge la universitate. Mai multe, bărbatul femeii lucrează peste hotare, aceștia avât credite la bancă.

„Copilul meu merge la școală cu pantalonii de anul trecut, noroc că este moda acum să fie pantalonii rupți. E de râs și de plâns”, a povestit femeia.


Pub