(video) O familie cu 8 copii a primit indemnizația de președinte de țară

Așa cum a promis, șeful statului în funcție, Igor Dodon, și-a donat indemnizația oferită la încheierea mandatului de președinte unei familii cu mulți copii. Familia Cij a fost invitată astăzi la Președinție, unde copiii erau așteptați cu dulcuri și cadouri.

Foto: Facebook/Dodon Igor

„Am donat suma echivalentă cu valoarea indemnizației unice de care beneficiază Președintele țării la final de mandat, Părintelui Marin Cij și celor 8 copii minori care recent au rămas fără mamă”, a scris Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook.

Preoteasa Irina Cij, din municipiul Chișinău, în vârstă de 38 de ani, a decedat recent din cauza unei boli incurabile. Părintele Marin, paroh al bisericii „Sf. Arhanghel Mihail” din Chișinău a rămas cu o grea povară financiară din cauza datoriilor și a cheltuielilor pe care le-a suportat pentru tratamentul soției.

Cadouri / Sursa:Facebook/Dodon Igor

„Am transmis cuvinte de încurajare membrilor familiei Cij și, dat fiind că suntem în ajun de Sfântul Nicolae, considerat protectorul copiilor, am oferit celor 8 copii daruri, cărți și jucării”, a mai maneționat șeful statului în funcție.


Pub