Crima de la Comrat: Tânăra care și-ar fi ucis mama, adusă la Chișinău pentru expertiză psihiatrică

Tânăra care și-ar fi înjunghiat mama în inima va fi supusă unei expertize psihiatrice la spitalul de Psihiatrie din capitală. Judecătoria Comrat a admis astăzi, 18 decembrie, demersul procurorului privind internarea tinerei. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către procuroarea Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Foto: Colaj/Sputnik

„Judecătoria Comrat a admis demersul procurorului privind internarea învinuitei în instituție medicală de profil pentru efectuarea expertizei psihiatrice”, ne-a comunicat Vieru.

Sâmbătă, 12 decembrie, o tânără de 21 de ani, care ar fi consumatoare de droguri, și-a înjunghiat mama. Potrivit poliției, tânăra din Comrat a înjunghiat cu un cuțit femeia, de 40 de ani, de mai multe ori. După aceea, cu același cuțit, fata a tăiat inima din pieptul mamei și a aruncat-o în apartament. Conflictul dintre ele s-ar fi iscat după ce victima i-a spus că intenționa să o interneze la spital. Ulterior, tânăra a plecat la un cunoscut, dar poliția a reușit să o găsească și să o rețină.


Pub