Poliția R. Moldova marchează 30 ani de la creare: Cu ce mesaj de felicitare au venit Igor Dodon și Maia Sandu

Poliția Națională a Republicii Moldova împlinește astăzi, 18 decembrie, 30 de ani de la crearea sa. Cu acest prilej mai mulți oficiali au venit cu un mesaj de felicitare.

Foto: Facebook

Președinta aleasă, Maia Sandu a fost printre primii care a venit cu un mesaj de felicitare.

,,Sunt recunoscătoare polițiștilor care și-au păstrat devotamentul și respectul față de cetățeni în condiții foarte grele, înfruntând provocări mari. Vă felicit și vă mulțumesc tuturor polițiștilor, celor care își îndeplinesc misiunea cu demnitate și curaj. Voi, polițiștii, trebuie să fiți coloana vertebrală a țării. De felul cum stați voi - drepți sau încovoiați sub presiune, depinde securitatea cetățenilor și ordinea în țară ”, a scris Sandu.

Cu un mesaj de felicitare a venit și președintele în funcție, Igor Dodon.

,,Stimați polițiști, Vă mulțumesc pentru munca depusă în îndeplinirea profesionistă a responsabilităților conferite prin lege și pentru devotamentul de care dați dovadă chiar și în această perioadă complicată în care ne aflăm.

Criza epidemiologică s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru țara noastră. Or, anume Dumneavoastră, alături de alți eroi ai timpului, luptați în prima linie împotriva pandemiei, muncind neobosit.

Vă urez tuturor, angajați și veterani ai Poliției sănătate, bucurii, împliniri personale și satisfacție în carieră. Perseverați întru binele poporului și prosperarea Republicii Moldova! ”, a menționat Dodon.

Și prim-ministrul Ion Chicu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia zilei Poliției Naționale.

,,Cu ocazia Zilei Profesionale vă aduc sincere felicitări, din numele meu personal și al Guvernului Republicii Moldova. Vă doresc sănătate, mult succes, forțe de muncă și tărie pentru a vă onora în continuare obligațiunile cu demnitate.

Transmit gânduri bune și recunoștință familiilor voastre, care vă motivează și vă încurajează să fiți mai puternici. Toate realizările și succesele voastre sunt și meritul lor, manifestat prin sprijinul și înțelegerea acordată”, a zis prim-ministrul.

De asemenea și Ministrul al Afacerilor Interne, Pavel Voicu a lăsat un mesaj.

,,Urez tuturor polițiștilor, angajaților și veteranilor, precum și familiilor lor mulți ani cu sănătate, bunăstare, optimism, liniște în suflet, răbdare, fericire și împliniri personale și profesionale. Să obțineți și în viitor succese deosebite în activitate.

Vă mulțumim pentru dedicație, pentru munca asiduă și sacrificiile pe care le faceți zi de zi. Să aveți parte de multă forță și curaj pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situații”, a menționat Voicu.

Menționăm că astăzi, 18 decembrie, Poliția Națională a Republicii Moldova împlinește 30 de ani de la crearea sa. Cu acest prilej, a avut loc depuneri de flori cu ocazia aniversării de la crearea Poliției Naționale la plăcile comemorative și monumentul polițiștilor căzuți la datorie.


Pub