Reality show-ul „Dom-2” va lua sfârșit. Olga Buzova: „Adio, Legendă!”

Reality show-ul „Dom-2” va lua sfârșit. Canalul TV TNT vrea să închidă acest proiect, scrie shok.md, cu referire la presă rusă.

Foto: Google

„Cel mai lung reality show zilnic din lume, despre cum să construiești dragostea, difuzat pe TNT, se încheie. Marele final, de două ore, al emisiunii va fi lansat pe 30 decembrie”, a anunțat serviciul de presă al postului de televiziune, citat de tass.ru.

Emisiunea a început să se difuzeze în 2004. Între timp multe s-au schimbat, iar proiectului ar urma să fie înlocuit cu cinci programe în genul stand-up.

„În cei 16 ani de Dom-2, spațiul de televiziune s-a schimbat dramatic – peste patru sute de canale TV au apărut în țară. Concurența intensă pentru atenția spectatorilor vine și din partea rețelelor de socializare, YouTube. Pentru a rămâne competitiv, este necesar să ne concentrăm și mai mult pe ceea ce numim esența mărcii TNT, pe ceea ce facem noi mai bine decât alții. Cele două lucruri, cele mai populare în țară sunt: seriale și umor. Toate celelalte trebuie să dispară”, a declarat directorul TNT, Roman Petrenko, citat de serviciul de presă al postului de televiziune.

Totodată, Petrenko a mulțumit participanților, liderilor și echipei de proiect.

De la debutul proiectului, prin Dom-2 au trecut câteva mii de participanți din întreaga lume, inclusiv din Republica Moldova. Aproximativ 30 de nunți au fost jucate în proiect și s-au născut 14 copii. Printre gazdele show-ului televizat se numără Ksenia Sobchak, Ksenia Borodina și Olga Buzova. Printre participanții celebri se numără Alena Vodonaeva, Victoria Bonya, Nelly Ermolaeva și alții.


Pub