icon

Mesajul Prim-ministrului Ion Chicu cu ocazia Zilei Poliției Naționale

18-12-2020 05:59
1,257

Stimați colaboratori ai Poliției Naționale,

Ziua de 18 decembrie este dedicată profesionalismului colaboratorilor Poliției Naționale, celor care zi de zi depun eforturi majore pentru asigurarea ordinii publice și securității oamenilor. Astăzi marcăm 30 de ani de la fondarea organelor afacerilor interne ale Republicii Moldova - o perioadă determinată de acțiuni constante de a moderniza structurile de forță.

Colaboratorii poliției reprezintă Statul, Legea, Dreptatea, iar de fiecare polițist depinde securitatea fiecărui cetățean. Poliția redă încredere societății prin atitudine responsabilă, prin muncă competentă și profesionistă, prin reacție promptă la problemele tuturor. Este important să acționați decisiv în interesul țării, să aplicați legea în interesul adevărului.

Exprim profunda recunoștință veteranilor din cadrul Poliției Naționale și le mulțumesc pentru munca depusă în vederea prevenirii și combaterii infracționalității, dar și pentru contribuția valoroasă la educația și dezvoltarea tinerilor colaboratori ai Ministerului Afacerilor Interne. Acest lucru este enorm de valoros, ori vedem cu toții cum tinerii se aliniază în situații complicate pentru a rezolva misiuni dificile. Vedem acest lucru astăzi, când ei acționează decisiv în condiții de amenințare a epidemiei de coronavirus, asigură ordinea publică și contribuie la implementarea celor mai importante măsuri urgente menite să protejeze viața și siguranța cetățenilor noștri.

Stimați polițiști,

Cu ocazia Zilei Profesionale vă aduc sincere felicitări, din numele meu personal și al Guvernului Republicii Moldova. Vă doresc sănătate, mult succes, forțe de muncă și tărie pentru a vă onora în continuare obligațiunile cu demnitate.

Transmit gânduri bune și recunoștință familiilor voastre, care vă motivează și vă încurajează să fiți mai puternici. Toate realizările și succesele voastre sunt și meritul lor, manifestat prin sprijinul și înțelegerea acordată.

La Mulți Ani, Poliția Națională a Republicii Moldova!

Cu respect,
Ion Chicu
Prim-ministrul Republicii Moldova

Agenda publică

Martie 2024

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31