08:30:34 25.04.2024
Stiri

Dodon se DESPARTE cu greu de Președinție. Acesta speră că va mai obține un MANDAT și o roagă pe Maia Sandu să nu scoată GARDUL, pentru ca oamenii străzii „să nu se scalde în fantan”. Socialistul mai visează la o coaliție PAS-PSRM

Actualitate 18.12.2020 11:30 Vizualizări3163 Autor: Ziarul National
Dodon se DESPARTE cu greu de Președinție. Acesta speră că va mai obține un MANDAT și o roagă pe Maia Sandu să nu scoată GARDUL, pentru ca oamenii străzii „să nu se scalde în fantan”. Socialistul mai visează la o coaliție PAS-PSRM


Președintele în exercițiu, Igor Dodon, o roagă pe Maia Sandu să nu scoată gardul din jurul Președinției, deoarece oamenii străzii ar putea „să facă baie” în havuzul din fața clădirii. Socialistul a lăsat să se înțeleagă că într-o zi ar putea reveni în funcția de președinte, iar din acest motiv ar prefera să găsească totul în ordine.

„Stimați prieteni, aceasta a fost ultima emisiune „Președintele răspunde” în acest edificiu (Președinția R. Moldova n.r.). Nu vă speriați, nu ultima în general. Noi o să ne mai vedem, așa cum am promis, în fiecare săptămână. Noi o să continuăm în acest format. Dar în instituția prezidențială, în acest edificiu, este ultima emisiune la această etapă. Timpul va arăta ce va fi mai departe… Nu exclud că vom mai face cândva… la o altă etapă. Dar la această etapă este ultima”, a declarat astăzi Dodon.

Fără să excludă că ar putea reveni în funcția de președinte, Igor Dodon i-a recomandat Maiei Sandu să nu scoată gardul din jurul clădirii.

„Eu vă recomand, stimată doamnă președinte, în momentul în care intrați în funcție, găsiți alte subiecte mai importante pentru țară decât scoaterea gardului la Președinție. Eu vă recomand să deschideți porțile mai bine. Lăsați lumea să intre, dacă așa vreți. Dar nu distrugeți. O să apară probleme, o să aveți aici oamenii străzii, care o să se scalde. O să ajungeți la asta și o să ajungeți la ceea ce vă spun eu. Lăsați populismul. Dacă vreți, atunci deschideți porțile. Lăsați lumea să circule pe aici…, dar o să vedeți cu ce o să se finalizeze. Dar vă rog foarte mult, nu distrugeți. Pentru că mandatul se finalizează. Eu după finalizarea mandatului am lăsat totul în ordine. Din contra, am construit, am făcut așa ca să fie frumos”, a menționat Dodon.

După ce a votat mai multe legi controversate alături de Partidul „ȘOR”, Igor Dodon mai speră la o coaliție dintre PSRM și PAS.

„Noi vom merge la inaugurarea noului președinte. La sigur o așteptăm pe Maia Sandu, conform procedurii, aici în instituția prezidențială. Pregătim un buchet de flori. Discutăm cu colegii dacă vor fi galbene, roșii sau le combinăm. Poate la anul va fi o coaliție galben-roșie și le punem împreună. Jumătate de buchet galben și jumătate roșu. Sau punem în mijloc galbene, pentru că socialiștii totuna vor fi mai mulți... Suntem gata să vă acordăm tot suportul, pentru ca să faceți lucruri bune”, a conchis Dodon în intervenția sa video în cadrul căreia a anunțat că socialiștii nu vor veni la ședința Parlamentului să dezbată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md