16:53:55 23.04.2024
Stiri

VIDEO // Cine ar sta în spatele INCENDIERII mașinilor care aparțin fermierului de la Căușeni: „Nu mă speriați voi pe mine!”

Actualitate 18.12.2020 15:29 Vizualizări2149 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cine ar sta în spatele INCENDIERII mașinilor care aparțin fermierului de la Căușeni: „Nu mă speriați voi pe mine!”


Mihai Bobicov, ale cărui mașini au fost incendiate astăzi, în jurul orei 4.30 dimineața, susține că ar ști cine ar fi dat „comanda” ca să fie intimidat.

Acesta a specificat, în cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament alături de vicepreședintele Legislativului, Alexandru Slusari, că nu are dovezi, dar este sigur că focul ar fi fost pus noaptea la ordinul fostului primar de Căușeni, actualul deputat Grigore Repeșciuc, care a părăsit Partidul Democrat.

CITIȚI și FOTO, VIDEO // Mașinile unui agricultor din Căușeni, LIDER al protestelor din centrul Chișinăului, INCENDIATE noaptea trecută: „Revenim la practica anilor '90, când bandiții dădeau foc la case și mașini”

„Eu am spus și la proteste că l-am dat jos de la Primăria Căușeni, o să-l dau jos și din Parlament”, a afirmat Bobicov.

Fermierul susține că una dintre mașinile incendiate, un „BMW” din 2006 distrus în totalitate, îi aparține fiului său, care lucrează împreună cu el 50 de hectare de pământ, iar microbuzul este al său.





„Nu s-au temut nici de camerele de supraveghere. Înseamnă că a fost o comandă. (...) Dacă nu se intervenea rapid, exploda rezervorul și se aprindea și casa care era la zece metri distanță”, a adăugat el.

Mihai Bobicov este de părere că, prin asemenea acțiuni și pe baza exemplului său, cineva ar intenționa să-i sperie pe toți protestatarii din centrul Chișinăului.

„Nu mă speriați voi pe mine”, a adăugat agricultorul.

CITIȚI și VIDEO // Tractoare în fața Parlamentului: Agricultorii au ieșit DIN NOU la proteste, după ce au înaintat un ULTIMATUM guvernării

Deputatul Alexandru Slusari a declarat că Mihai Bobicov este membru al Platformei DA, consilier local în orașul Căușeni și un „fermier respectat” în regiune. Ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută la Căușeni reprezintă „presiuni” ale „grupărilor criminale politice care încă mai conduc țara” asupra „oamenilor cu verticalitate”.

„Am vorbit despre criminalizarea Parlamentului, a guvernării și vedem semne că această criminalizare cuprinde întreaga țară. (...) Țara se întoarce în anii '90”, a punctat Slusari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md