VIDEO// Mașinile unui lider al protestelor fermierilor, incendiate în parcarea unui spațiu comercial

Mădălin Necșuțu
18/12/2020
Foto: Facebook

Mașinile lui Mihail Bobicov, lider al fermierilor care protestează în fața Guvernului, au fost incendiate noaptea trecută de o persoană necunoscută. Incendiatorul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasarea în parcarea spațiului comercial. Mihail Bobicov este vicepreședinte al Organizatiei Teritoriale Căușeni a Platformei DA. Anunțul despre acest incident a fost făcut de către deputatul PAS, Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

„În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni și unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării. Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul și bandiții dădeau foc la case și mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile. Voi cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz. Mai ales că momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Poliția nu a făcut încă precizări cu privire la acest caz de intimidare.

 

Mădălin Necșuțu
18/12/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii