Cine este cel mai nou general al Poliției, uns de Dodon în ultimele zile ale sale la Președinție

Irina Odobescu
18/12/2020
Colaj: CIJM

Șeful Direcției de Poliției a mun. Chișinău Ion Bilibov a primit gradul de general, vineri, de Ziua Poliției din Republica Moldova. La sfârșitul lunii august curent, prin decretul semnat de Igor Dodon, Ion Bilibov a fost decorat cu ordinul Credință Patriei de gradul III. 

Bilibov a figurat într-o anchetă a portalului Anticoruptie.md, după ce s-a constatat că locuiește într-o casă de milioane înregistrată pe numele mamei sale, o pensionară din satul Băcioi. Bilibov a mai construit anterior o casă de milioane, la fel înregistrată pe numele mamei. Imobilul a fost vândut unui fost funcționar de la Ministerul Agriculturii, învinuit într-un dosar de corupție.

Casa de 128,2 metri pătrați este supravegheată de camere video, iar asigurarea pazei este efectuată de compania Bercut. 

Irina Odobescu
18/12/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii