fbpx

O nouă mașină pentru fermierul de la Căușeni. Agricultorii au anunțat că vor aduna bani mână de la mână

Agricultorii au anunțat că vor aduna bani pentru a cumpăra o nouă mașină fermierului al cărui vehicule au fost incendiate în această dimineață. Declarațiile au fost făcute de protestatari în fața Legislativului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Manifestații și Mihail Bobicov, al cărui mașină a fost incendiată, afirmă că știu cine s-ar face vinovat. În cadrul unui briefing Bobicov a precizat că este vorba despre un fost președinte al raionului Căușeni, însă nu a dat numele acestuia.

Problema cea mai mare e că criminalul care a făcut acest lucru o să fie găsit, dar nu va fi tras la răspundere criminalul care l-a plătit pentru acest fapt. Vă dați seama, omul protestează pașnic, primește gaze lacrimogene, scandează împotriva acestei guvernări, nici măcar ministrul Agriculturii nu are onoarea să-și dea demisia.

„Să dai focul unei mașini, pentru ce? Noi, agricultorii, o să punem mână la mână, ăsta e doar un metal, din sărăcia noastră o să cumpărăm altă mașină. Dar, stimată societate, ce vreți să mai facem noi, agricultorii? Treziți-vă la realitate”, a declarat un manifestant.

Amintim că anunțul despre incendierea mașinii lui Mihail Bobicov a fost făcut în această dimineață de Sergiu Litvinenco. Ulterior, agricultorul a declarat că există înregistrări video cu momentul în care un necunoscut ar da foc vehiculelor.

Contactați de ZUGO, oamenii legii au comunicat că deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului. Actualmente se întreprind măsuri de investigație, pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button