Un medic chirurg de la Spitalul Raional Ungheni a decedat din cauza Covid-19

Un medic chirurg de la Spitalul Raional Ungheni a decedat din cauza Covid-19. Este vorba despre Arcadie Natrașevschi. Anunțul a fost făcut joi, 17 decembrie, de către reprezentanții Spitalului Raional Ungheni.

Foto: UNIMEDIA

„Dragi colegi,

vă anunțăm cu mare tristețe și durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, a colegului nostru medic chirurg, Arcadie Natrașevschi.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere! Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți! Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înțelepciunea dumnealui.

Adresăm sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor apropiați”, se arată într-o notă informativă a instituției”, se arată în comunicatul instituției.

1 / Sursa:Spitalul Raional Ungheni

Deși în necrologul Spitalului Raional Ungheni nu se precizează că medicul a decedat de Covid-19, informația a fost comunicată de mai mulți locuitori ai orașul pe rețelele de socializare.


Pub