(doc) Doi procurori, transferați, prin decizia CSP, la Procuratura Chișinău: Cine sunt și ce avere au

Procurorul șef la Procuratura Căușeni și adjunctul procurorului-șef al procuraturii raionului Sîngerei au solicitat tranferul la Procuratura Chișinău de la locurile lor de muncă actuale ale acestora. CSP a aprobat transferul.

Foto: UNIMEDIA

Este vorba despre Vladislav Cojocaru, șef al procuraturii raionului Căușeni. A fost numit în această funcție prin Ordinul Procurorului General al Republicii Moldova nr. 1201-p în anul 16 august 2016.

Anterior, prin Ordinul Procurorului General al Republicii Moldova nr. 1279-p din 29 decembrie 2010, a fost numit în funcția de adjunct al procurorului raionului Soroca.

Declarația de avere pentru anul 2019 a lui Vladislav Cojocaru:

Cel de-al doilea angajat în domeniu este Eugen Tocarciuc, care în anul 2017, prin Ordinul Procurorului General al Republicii Moldova nr. 1005-p a fost numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Sîngerei, pentru un mandat de 5 ani.

În trecut, prin Ordinul Procurorului General al Republicii Moldova nr. 113-p din 12 februarie 2009, Eugen Tocarciuc a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii raionului Telenești.

Declarația de avere a adjunctului procurorului-șef al procuraturii raionului Sîngerei pentru anul 2018.


Pub