Care este starea adolescentului, împușcat noaptea trecută, în sectorul Botanica

Starea băiatul de 17 ani, împușcat noaptea trecută în regiunea gâtului de către un bărbat, rămâne încă incertă. Potrivit medicilor, adolescentul a fost de urgență operat, iar acum este internat în terapie intensivă, în stare gravă, dar stabilă.

Foto: UNIMEDIA

Băiatul de 17 ani a fost împușcat noaptea trecută, pe o stradă din sectorul Botanica, de către un bărbat de 32 de ani, care a fost reținut de oamenii legii, sub acuzația de „tentativă de omor”.

Sursele deschide.md apropiate anchetei susțin că pistolarul ar fi Maxim Guzic, un fost anchetator din cadrul Serviciului Vamal, vizat anul trecut într-un dosar de corupție. Guzic este fratele fostului procuror din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, Vlad Guzic (cel care a documentat cazul tragediei de la Soacra), anul acesta fiind numit șef al Procuraturii Ștefan Vodă, după ce în 2016, numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Căuşeni, dar și căruia, în anul 2018, în birou s-au făcut percheziţii într-un dosar de corupţie.


Pub