(video) Puși la pământ, după ce au șantajat un bărbat să le transmită 500 de euro. Doi membri ai organizației criminale ,,Patron”, reținuți

Un membru activ al organizației criminale ,,Patron”, originar din orașul Nisporeni, alias ,,Șulț”, împreună cu un complice, au șantajat un bărbat în vârstă de 32 de ani. Pentru a nu-i fi aplicată violența asupra sa cât și a rudelor acestuia, acesta trebuia să transmită 500 de euro.

Pentru a nu-i fi aplicată violența asupra sa cât și a rudelor acestuia, acesta trebuia să transmită 500 de euro pentru a fi aplanat conflictul dintre partea vătămată și unii membri ai lumii interlope, bani care urmau să ajungă în haznaua organizației criminale așa zisă ,,оbșeac” .

La 15 decembrie, suspecții, în vârstă de 31 și 34 de ani, au fost reţinuţi în flagrant în timp ce primeau 10 mii de lei de la victimă. Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

În continuare ofițerii de investigații întreprind acțiuni pentru a stabili toate persoanele implicate, precum și victimele care au mai avut de suferit în urma acțiunilor infracționale ale grupului.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 7 la 10 ani, sau amendă de până la 117 500 lei.


Pub