Un business centru proeminent cu facilități clasa A se construiește în inima financiară a orașului

Un business centru de ultimă generație se construiește chiar în centrul orașului la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 171/2.

Foto: Infinity Tower by Inamstro

Potrivit dezvoltatorului imobiliar Inamstro, construcția centrului de afaceri clasa A – Infinity Tower va fi finalizată în prima jumătate a anului 2021.

Oficii clasa A în Chișinău, finisaje interioare premium / Sursa:Infinity Tower by Inamstro

Clădirea de birouri are o locație strategică în cadrul cartierului business. Infinity Tower by Inamstro este situat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 171/2, la intersecția cu strada Calea Ieșilor. Locația oferă accesibilitate și vizibilitate bună, infrastructură bine dezvoltată și un schimb de transport convenabil, precum și proximitate cu principalele puncte de interes economic. O altă facilitate distinctivă a centrului de afaceri clasa A este apropierea de parcul Dendrarium. Așadar, fiecare birou din acest spațiu va beneficia de vedere panoramică și iluminare excelentă.

Birouri în centru la Infinity Tower. Recepție monitorizată / Sursa:Infinity Tower by Inamstro

Infinity Tower by Inamstro definește cultura modernă a spațiilor de birou, prin arhitectura originală, sisteme inteligente de management și oficii open space. Design unic; dotări tehnice de ultimă generație; tehnologii inovatoare de ventilare a aerului; geamuri panoramice; fațadă din sticlă; ascensoare silențioase cu rulare de 1,75 secundă per etaj; recepție monitorizată 24h; lobby; spațiu coworking și facilități de masă - acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le va avea noul centru de afaceri. Cel mai reprezentativ business centru din oraș este deja în construcție.” susține șeful departamentului de vânzări Infinity Tower by Inamstro.

Oficii în centrul Chișinăului, zone de așteptare ultramoderne / Sursa:Infinity Tower by Inamstro

Infinity Tower by Inamstro este cu siguranță un mediu ambițios și un ecosistem de business unic în Chișinău

Centrul de afaceri va concentra o mare parte din spațiile de birouri clasa A din Chișinău, fiind o clădire proeminentă cu 15 etaje cu o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, 9.000 metri pătrați oficii și 2.200 metri pătrați spațiu adiacent amenajat. Un alt aspect cheie va fi și valorificarea spațiilor comune, conform ultimelor tendințe din segmentul office, unde accentul este pe crearea unui întreg ecosistem de business și recreere.

Infinity Tower, facilități și dotări clasa A / Sursa:Infinity Tower by Inamstro

Clădirea va conține 30 oficii open space și spațiu pentru coworking. De asemenea, centrul de afaceri oferă soluții inteligente pentru sporirea performanței de lucru pentru angajați: zonă de așteptare, zonă pentru networking, zonă de recreere outdoor cu mobilier modern, precum și o parcare subterană și parking outdoor cu locuri de parcare special amenajate în fața clădirii.

Centru de afaceri clasa A cu zonă adiacentă amenajată / Sursa:Infinity Tower by Inamstro

Pentru informații despre noul centru de afaceri și disponibilități:

Departament de vânzări: 0 6008 6008

Site: https://inamstro.md/inamstro-infinity-tower/

Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 171/2


// console.log('no ads situation')