„Nimeni nu are treabă cu el.” Vladimir Putin a comentat investigația lui Navalnîi despre ofițerii FSB implicați în otrăvirea acestuia

putin-critic.1.721316

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a comentat investigația publicată de Aleksei Navalnîi, în care opozantul a elucidat numele persoanelor implicate în otrăvirea sa. Opozantul rus a zis că opt ofițeri FSB, timp de trei ani, au participat la operațiunea secretă de lichidare a lui.

Putin a declarat în cadrul conferinței anuale de presă că „nimeni nu are treabă ca pacientul berlinez, ca să fie otrăvit”. De asemenea, președintele rus a mai spus că această investigație „legalizează conlucrarea securiștilor americani cu opozantul rus” și că acest lucru demonstrează că Navalnîi este susținut de serviciile secrete americane, scrie RIA.ru.

Vă amintim că opozantul rus Aleksei Navalnîi a aflat numele persoanelor care au participat la otrăvirea sa în orașul Tomsk. Potrivit politicianului, toți acești oameni sunt ofițeri ai Serviciului Federal de Securitate (FSB).

„Eu știu cine a vrut să mă omoare. Eu știu unde ei locuiesc, eu știu unde lucrează, le cunosc numele adevărate și false, dețin fotografiile lor. Ei fac parte dintr-un grup de secret de ucigași din cardul FSB. Din acest grup fac parte medici și chimiști care au încercat să mă omoare de mai multe ori, iar o dată au încercat s-o omoare pe soția mea. Toate comenzile acestui grup vin de la Vladimir Putin”, a declarat Navalnîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente