(video/update) MV Agusta prezintă în colaborare cu Alpine o ediţie limitată de motociclete

(update) Motocicleta a devenit sold out în mai puțin de 24 de ore de la momentul lansării!


MV Agusta își unește forțele cu Alpine, producătorul francez de mașini sport, pentru proiectarea și producția unei motociclete inspirată de coupeul Alpine A110. Modelul Superveloce al companiei italiene fost o alegere naturală pentru acest proiect, deoarece întruchipează perfect spiritul lui A110, împărtășind aceeași eleganță atemporală și oferind emoții unice pe orice drum.

MV Augusta Superveloce Alpine va dispune de un motor cu trei cilindri în linie şi cu un volum de 798 cm3, cu 147 CP produşi la 13.000 rpm, prin care poate atinge viteze maxime de peste 240 km/h, alături de o serie de accesorii dedicate.

Designul grafic, detaliile și accesoriile vor purta marca inconfundabilă a Alpine. La fel ca automobilului sport, Superveloce Alpine va oferi performanțe premium, rămânând totuși agil și ușor de “călărit”.

Monaco Design Studio, divizia de design a MV Agusta pentru producția de modele personalizate exclusive, a fost implicată în proiect încă de la început și a lucrat în strânsă contact cu omologul său de la Alpine. Rezultatul se poate vedea prin livreaua albastră, logourile “A”, pielea cu cusături albastre (cu inserţii din Alcantara) şi aplicaţiile din fibră de carbon. La acestea se adaugă şi jantele negre prelucrate CNC, dar şi drapelele ambelor ţări de unde sunt originare companiile.

Superveloce Alpine va fi distribuit prin rețeaua de dealeri ai MV Agusta. Cele doar 110 exemplare care vor exista vor avea un preţ de 36.300 de euro (în Italia) şi includ un Racing Kit.

Specificaţii tehnice în detalii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-editie-limitata-grabeste-te-sa-pui-mana-pe-un-ducati-diavel-1260-lamborghini/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/