(foto) Cu roţi de off-road şi 650 CP sub capotă acest BMW X7 arată neobişnuit, dar şi caraghios

Atelierul de tuning Manhart Performance s-a apucat să modifice noul BMW X7 şi a început printr-un “proiect de off-road” numit MHX7 650 Dirt Edition2.

SUV-ul de 5.15 metri şi cu o greutate de 2.5 tone a fost pregătit pentru călătorii în afara asfaltului nu doar printr-un nou set de roţi, ci şi printr-o putere impunătoare sub capotă, dar şi un aspect militar marţial.

Bazat pe versiunea de top X7 M50i, germanii au creat un vehicul unic, care vizual amintește de unul blindat de comandă a unei unități militare a forțelor speciale. Întregul corp i-a fost înfășurat într-o folie cu design personalizat, cu suprafețe negre mat cu efect periat și nişte nituri 3D.

La aspectul neobişnuit mai contribuie suspensia pneumatică modificată prin care garda la sol a fost mărită cu alţi 40 mm faţă de cea standard, dar şi combinaţia de jante negre mat Black Rhino 10×20 inci cu anvelope Maxxis Bighorn MT-764 de mărimi 305/50R20.

Încă o manipulare importantă ar fi cea de sub capotă. Puterea motorului V8 biturbo de 4.4 litri a fost crescută printr-un downpipe HJS care reduce presiunea din spate, a unui nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament din oţel inoxidabil şi cu supape active, dar şi prin optimizare de soft. Rezultatul – 650 CP şi 920 Nm în loc de 530 CP şi 750 Nm!

Sistemul de frânare, interiorul, dar şi alte părţi ale maşinii pot fi personalizate la dorinţă pentru o şi mai mare brutalitate.

Detalii şi preţuri:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/