(video/update) O şoferiţă s-a angajat intenționat în câteva depăşiri neregulamentare pe traseul Chişinău-Bălţi. Iată urmările

(update) Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IGP Mariana Beţivu ne-a putut comunica că accidentul s-a întâmplat pe traseul M-5 Frontiera cu Ucraina-Criva-Briceni-Bălti-Chişinău-Tiraspol, în regiunea km 188+500 m. La volanul automobilului Skoda Octavia, care circula din direcţia Chişinău spre Bălţi, se afla o şoferiţă.

În impact a participat un Mercedes-Benz Vito care circula regulamentar. În urma accidentului rutier nimeni dintre participanți nu a avut de suferit și de îngrijiri medicale nu au avut nevoie. Poliţia va cerceta cazul în detalii şi urmează să stabilească cine şi ce pedeapsă va primi.


Un accident care arată clar urmările încălcării regulilor elementare de circulaţie rutieră a fost surprins în după amiaza zilei de ieri de o cameră de bord. Acesta s-a întâmplat pe traseul M14 Chişinău-Bălţi.

Din imagini se poate vedea cum conducătorul unui automobil marca Skoda se angajează repetat în depăşiri neregulamentare, iar la un moment dat, deşi a văzut pericolul iminent, totuşi nu a decis să cedeze trecerea şi să se întoarcă pe banda cuvenită, încercând să-şi ducă fără succes manevra de depăşire până la capăt.

A urmat un impact frontal puternic cu un alt vehicul care se deplasa regulamentar pe contrasens, al cărui conducător, din motive ciudate, nu s-a gândit să se ferească uşor pe acostament pentru a evita câtuşi de puţin accidentul.

Potrivit martorului ocular, din fericire, toţi pasagerii din ambele automobile au rămas teferi şi nevătămați. Mai mult, în Skoda se afla un prunc! Aceste detalii, dar şi altele, urmează a ne fi confirmate sau infirmate de poliţie mai târziu.

VIDEO: facebook.com/sergio.odajiu

Cmentariile sunt închise