Un alt doctor a fost răpus de COVID. A format peste trei decenii speciliști

Irina Odobescu
17/12/2020
Colaj: CIJM

Vera Onu, doctor în științe medicale, alergolog de categorie superioară, conferențiar universitar în cadrul Departamentului medicină internă, a cedat în fața virusului.

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune rudelor și colegilor în legătură cu trecerea în eternitate a Verei Onu, doctor în științe medicale, alergolog de categorie superioară. Și-a consacrat întreaga viață sistemului național de sănătate, dintre care peste 35 de ani – Almei Mater, contribuind la formarea a zeci de medici specialiști. Regretata va rămâne în inimile celor care au cunoscut-o drept un profesionist de vocație cu calități umane deosebite”, scriu colegii de breaslă. 

 

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 71 de angajați din sistemul medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou.

Irina Odobescu
17/12/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii