‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleAgrobiznes - de 8 ANI alături de fermierii din țară

Agrobiznes – de 8 ANI alături de fermierii din țară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Astăzi, 17 decembrie, Agrobiznes împlinește 8 ani de la lansarea pe piața media a Republicii Moldova, fiind primul portal de știri agricole din țară. Datorită politicii editoriale echilibrate, Agrobiznes a devenit și unul dintre cele mai citite site-uri de știri.

Astfel, în nici 5 luni ale acestui an numărul de vizitatori unici Agrobiznes a depășit cifra de un milion.

„Dragi cititori, vă mulțumim pentru că ne sunteți alături zi de zi, de la bun început și pentru că ați crezut în noi. Împreună, reușim să demonstrăm că sectorul agricol are viitor și valoare, astfel, Oameni Buni din peste 50 de țări ale lumii în această perioadă au devenit cititorii Agrobiznes, iar tinerii plecați peste hotare ne-au scris în nenumărate rânduri că-și doresc să revină acasă pentru a lansa afaceri în agricultură. Fiecare din voi, cei care activează în sectorul agricol sunteți surse de inspirație pentru aceștia, iar noi vom prezenta în continuare istoriile de succes, iar, uneori, eșecurile, pentru a-i ajuta să facă decizia corectă. Vă mulțumim”, Redacția Agrobiznes.

În această perioadă, am contribuit la soluționarea problemelor din sector, mediatizând cazurile în care fermierii s-au confruntat cu nedreptatea și solicitând răspunsuri de la autoritățile care i-ar putea ajuta.

Pe lângă furnizarea informațiilor destinate sectorului agricol, Agrobiznes, alături de parteneri, a dezvoltat proiecte unice în Republica Moldova, menite să asigure dezvoltarea sectorului:

  • AgTech – primul proiect creat pentru promovarea agriculturii digitale;
  • AgroEco – prezentarea oportunităților și promovarea agriculturii ecologice;
  • AgriCOOL – proiect creat în scopul stimulării tinerilor de a opta pentru o specialitate agricolă și de a-i ajuta să se integreze în sector;
  • Academia AgTech – unica academie destinată tinerilor care-și fac studiile în agricultură. 

… iar alte zeci de proiecte încă urmează.

O facem pentru voi și pentru că vedem un viitor altfel al agriculturii din țară, pe care, suntem siguri, îl doriți și voi.

Agrobiznes – împreună creăm valoare!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›