‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii au oferit 24 de ore autorităților pentru a prezenta soluții

Fermierii au oferit 24 de ore autorităților pentru a prezenta soluții

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Actualizare: Fermierii au înaintat un ultimatul deputaților să identifice timp de 24 ore resursele financiare pentru compensațiile agricultorilor.

Potrivit agricultorilor, problemele nu au fost soluționate, astfel mâine începând cu ora 11 vor continua protestele.

Amintim că ieri, a fost votată legea bugetului de stat pentru anul 2021 și proiectul Politicii bugetar-fiscale pentru anul 2021, în lectura a doua.

Mai mulți fermieri s-au adunat, din nou, în fața Parlamentului. Aceștia protestează împotriva modului în care se acordă compensațiile pentru pierderile pe care le-au suportat din cauza secetei, sunt nemulțumiți de modul în care ieri majoritatea parlamentară a votat cele mai importante legi ale statului: bugetul pentru 2021 și politica bugetar-fiscală.

Agricultorii spun că unica soluție este organizarea alegerilor anticipate și că vor continua protestele până când nu vor primi un rezultat. Totodată, fermierii fac apel către toți agricultorii din regiuni ca să se alăture și să-i susțină.

De menționat că, producătorii agricoli protestează de mai multe zile în centrul capitalei. Ieri, fermierii au încercat să urce cu tractoarele pe scările Parlamentului, fiind blocați de forțele de ordine. Prin urmare, au avut loc altercații între protestatari și polițiști, care au folosit gaze lacrimogene.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›