fbpx

„Nu va scăpa niciunul”. Maia Sandu critică în termeni duri ședința de seară a Parlamentului

Președinta aleasă, Maia Sandu, a criticat dur faptul că deputații PSRM și Pentru Moldova au votat, în grabă, mai multe legi, printre care și legea bugetului de stat, în ședința Parlamentului care a durat până aproape de miezul nopții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Maia Sandu a mai concretizat că legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării.

Potrivit președintei alese a R. Moldova, legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar, însă promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului Șor.

„Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți – anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa nici unul”, a conchis președinta aleasă a R. Moldova.

Vezi și: Opoziția a revenit în Legislativ: „Nici în timpurile lui Plahotniuc nu a fost așa ceva”

Deputații au pus punct: Sesiunea parlamentară s-a încheiat după ședința nocturnă și legi votate în grabă

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button