16:18:25 24.04.2024
Stiri

Maia Sandu, despre şedinţa NOCTURNĂ a Parlamentului: „O grupare de hoți și profitori împarte banii statului. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa niciunul"

Actualitate 16.12.2020 23:24 Vizualizări3735 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, despre şedinţa NOCTURNĂ a Parlamentului: „O grupare de hoți și profitori împarte banii statului. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa niciunul


Preşedintele ales, Maia Sandu, denunţă şedinţa nocturnă a Parlamentului, în care majoritatea PSRM - Partidul „ŞOR" a decis cu viteza luminii „cum să împartă banii ţării". Preşedintele dă asigurări că cei vinovaţi vor răspunde.

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți.

Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii.

CITIȚI și VIDEO // MOȚIUNEA de CENZURĂ împotriva Guvernului Chicu, în AER! Socialiștii și Partidul Șor au ÎNCHIS sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului, după ora 23.00

Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului Șor.

Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți - anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa niciunul", a scris Maia Sandu pe Facebook.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md