image
Sursa foto: Maia Sandu//Facebook

Maia Sandu: „Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți”

Președintele ales, Maia Sandu, a comentat acum câteva clipe proiectele de lege votate cu puțin timp în urmă de coaliția PSRM-Șor. „La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți”, afirmă președintele ales, Maia Sandu.

Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii. Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului Șor.

Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți - anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa nici unul”, mai precizează într-un mesaj postat pe facebook Maia Sandu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: