(video) Chicu, despre manifestațiile agricultorilor: Nu cred că în autorizația de protest li s-a permis să urce pe scările Parlamentului

Premierul Ion Chicu s-a arătat nemulțumit de manifestațiile care au avut loc astăzi în fața Parlamentului și a solicitat ministrului Pavel Voicu să se asigure păstrarea ordinii publice, după ce 4 angajați ai MAI au fost transportați la spital, cu diverse traumatisme.

Foto: UNIMEDIA

După ce ministrul Pavel Voicu a vorbit despre starea de sănătate a polițiștilor răniți, Chicu a solicitat să fie aisgurată orindea publică, astfel ca nimeni să nu aibă de suferit.

„Aceștia care sunt în fața Parlamentului nu cred că plătesc impozite, iar acele tractoare sunt cumpărate din impozitele polițiștilor, învățătorilor, oamenilor care plătesc impozite. Nu cred că în autorizația de protest, li s-a permis să se urce pe scările Parlamentului. Domnule Voicu, vă rog să asigurați ordinea publică, aveți grijă de sănătatea polițiștilor și aveți grijă să nu-i calce cineva cu tractoarele”, a spus Chicu.

Fermierii au organizat un nou protest. Aceștia au venit cu tractoarele în fața Parlamentului, ulterior au încercat să urcă cu acestea pe scările Legislativului. După mai multe îmbrânceli, oamenii legii folosesc gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Bulevardul Ștefan cel Mare a fost blocat.


Pub