Repartiția cazurilor de Covid-19: Raioanele cu cele mai multe îmbolnăviri

Din numărul total de cazuri de infectare cu Covid-19, înregistrate astăzi în Republica Moldova, 685 sunt în municipiul Chișinău. Potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății, un număr mare de persoane testate pozitiv au fost depistate și în regiunea transnistreană - 289.

Foto: UNIMEDIA

Pe locul trei la capitolul cazuri de infectare diagnosticate în ultimele 24 de ore, după municipiul Chișinău și regiunea transnistreană, se află raionul Strășeni, cu 50 de cazuri.

Topul este urmat apoi de Anenii Noi cu 47 de cazuri, Bălți și Ialoveni cu 40 de cazuri. Un număr mai mic de cazuri se înregistrează astăzi în Șoldănești, 3 cazuri.

Vedeți în tabelul de mai jos care este situația în celelalte raioane:

Captura video / Sursa:privesc.eu

Ministerul Sănătății a prezentat astăzi informațiile actualizate despre răspândirea infecției Covid-19 și situația epidemiologică din țară. În ultimele 24 de ore, alte 1673 de persoane au fost testate pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din numărul total de cazuri, 101 sunt lucrători medicali.

Totodată astăzi încă 25 de moldoveni au decedat în urma infecției cu Covid-19. Cea mai tânără victimă avea doar 35 de ani.


Pub