(video) Ședința nocturnă a parlamentului s-a încheiat. Deputații PSRM și Pentru Moldova au votat Legea bugetului de stat pentru anul 2021

AAAAA

Începând cu ora 22.00, pe 16 decembrie, deputații PSRM și cei din platforma Pentru Moldova s-au întrunit în ședință și au aprobat legi în parlament, inclusiv cea a bugetului de stat pentru anul 2021.

UPDATE 23.15. Cu 56 de voturi ședința a fost închisă. Deputații au ascultat imnul Republicii Moldova și se duc acasă.

UPDATE 23.10. Proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021 a fost votat în lectură finală cu 56 de voturi.

UPDATE 22.38. Proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2021 a fost votat în lectură finală cu 55 de voturi.

UPDATE 22.30. Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 a fost votat în lectură finală cu 55 de voturi.

E de menționat că deputații PSRM și cei din platforma Pentru Moldova au aprobat la ședința parlamentului de azi mai multe legi în absența celorlalți deputați. Deputații din PAS, PRO MOLDOVA, Platforma DA și PDM au anunțat că boicotează ședința plenară, manifestându-și dezacordul față de proiectele de pe ordinea de zi.

Reamintim, Comisia parlamentară economie, buget și finanțe s-a întrunit astăzi, 16 decembrie, începând cu ora 21.00. Deputatul PAS Radu Marian a dat buzna în timpul ședinței și a solicitat cu strigăte să fie întreruptă ședința.

Deputatul Partidului Democrat Dumitru Diacov a presupus, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, că majoritatea parlamentară urmează să încheie până la miezul nopții sesiunea parlamentară de toamnă-iarnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente