/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Baie de mulțime la Orhei, în plină pandemie! Cum a avut loc inaugurarea Pomului de Crăciun

missing
15 decembrie 2020, ora 22:46

În plină pandemie, pe 15 decembrie la Orhei s-a desfășurat festivitatea de inaugurare a Pomului de Crăciun. Primăria a organizat un concert de zile mari, iar printre vedetele care au evoluat pe scenă se numără Natalia Gordienko și  Nicoleta Nucă. 

Nu a ezitat să se împărtășească cu imagini de la concertul din Orhei și Ionel Istrati. Pe pagina sa de Facebook artistul a postat un video de la festivitate. Din imagini se poate vedea că zeci de oameni au venit la inaugurarea Pomului de Crăciun, de distanță socială, nici vorbă. La eveniment fiind prezent și un număr mare de copii.

Reprezentanții Primarei Orhei spun că: „în pofida faptului că 2020 este un an atipic, cu pandemie de coronavirus, oamenii sunt chemați să se bucure și să profite de atmosfera feerică și plină de armonie și să facă fotografii alături de cei dragi”.

Totuși, într-un comunicat de presă se menționează că pentru a limita răspândirea virusului, participanții la evenimentul festiv sunt sfătuiți să respecte toate regulile de protecție sanitară și de distanțare socială, să nu admită aglomerația la Pomul de Crăciun sau în alte locuri.

Liderul Partidului „Șor” a publicat pe 11 decembrie pe pagina sa de Facebook un spot video în care oamenii erau îndemnați să vină la festivitate. Ne confruntăm cu un deficit acut de emoții pozitive, a spus Ilan Șor, cel care figurează în frauda bancară și este anunțat în căutare internațională.

„Dragi prieteni, vă invit la Orhei ca să dăm împreună start sărbătorilor de iarnă… Toți copiii vor primi cadouri. Prieteni, în acest an ne confruntăm cu un deficit acut de emoții pozitive. Vă invit în Orhei, unde va domni buna dispoziție”, a scris Ilan Șor, pe rețelele sociale.

Asta în condițiile în care Republica Moldova se află în plină pandemie, capacitatea de internare a spitalelor fiind la limită. Menționăm că pe perioada stării de urgență în sănătate publică, adică până pe 15 ianuarie 2021 se interzice:

– aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de trei persoane;
– organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, reuniunilor în grup cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram