Grinch II: Bărbat, reținut după ce a despodobit bradul din Centrul Capitalei și a luat cu el o pungă cu jucării

Un bărbat cu un comportament suspect a atras atenția echipajului auto al unității militare 1002 a Direcției Regionale „Centru” a IGC, aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe bulevardul Ștefan cel Mare din centrul capitalei, în noaptea de 14 decembrie 2020, în jurul orelor 23:15.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Bărbatul avea un coportament neadecvat, fiind vizibil în stare de ebrietate. În pachetul de culoare albă, ce îl avea la el, erau jucării pentru brad. Fiind întrebat de unde a luat jucăriile, ultimul nu a putut să dea un răspuns clar.

1 / Sursa:Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Persoana a fost condusă la IP Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor unde a recunoscut că jucăriile le-a sustras de pe bradul din Scuarul Catedralei.

1 / Sursa:Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Făptașul s-a dovedit a fi locuitor al raionului Florești în vârstă de 47 ani.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Amintim că la data de 12 decembrie, doi tineri au fost căutați de oamenii legii, după ce ar fi furat mai multe globulețe de pe un brad, amenajat în curtea unui bloc. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere din apropiere și publicate pe rețelele de socializare. Internauții i-au asociat cu personajul din filmul „Grinch” și cei doi hoți din seria de filme „Singur acasă”.


Pub