Mai mulți brăduți din Suruceni, dați în „căutare”, după ce au „dispărut” peste noapte. Reacția Primăriei și a Poliției

Primăria din Suruceni, raionul Ialoveni, anunță că brăduții recent sădiți în localitate au dispărut, iar administrația cere ajutorul cetățenilor ți a poliției pentru a depista făptașii.

Foto: Primăria Suruceni/facebook

„Acum o lună lângă oprirea de pe strada centrală au fost sădiți brăduleți, care oferea satului un aspect amenajat dar iată că frumusețea nu a durat mult și s-au găsit șmecheri care și-au pus interesele proprii pe prim plan! Vin cu un apel la cetățeniii satului Suruceni dacă cunosc careva detalii nu ezitați să-mi scriți în privat detalii”, se anunță pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Suruceni, raionul Ialoveni.

„Dacă vedeți brazi noi prin curtea vecinilor și dacă va pasă de aspectul acestui sat anunțați! N-am cuvinte de comportamentul unora!”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Potrivit ofițerei de presă a IP Ialoveni, Olesea Gherman, „primarul a sesizat Poliția referitor la faptul că pe traseul Suruceni-Dănceni au fost tăiați șapte brăduți”.

La moment, poliția stabilește suma pagubei, iar făptașii vor fi pedepsiți în dependență de prejudiciul adus administrației localității.


Pub