(video) Intrări blocate de mascați și lacăte schimbate cu zor. Satul Lăpușna, lăsat fără edificiul primăriei, după ce ar fi fost vândut

Satul Lăpușna a rămas fără edificiul Primăriei, după ce ar fi fost cumpărat de către un om de afaceri care este și consilier, Boris Baraș. Dis-de-dimineață, angajații, în frunte cu primarul localității, care spune că a venit la sediul de la ora 6 dimineața, au fost evacuați, fiind prezenți și mascații. Edilul spune că de câteva luni sunt presați să părăsească edificiul și solicită ajutorul Guvernului pentru soluționarea problemei.

Foto: colaj

„Astăzi am intuit ce s-a produs aseară. Am venit la ora 6, iar la 6:30 au apărut mascații. Primăria noastră este blocată, este pusă lăcată, stau mascații și poliția, nu dau voie ca în interior să intre colaboratorii noștri, de aceea ne adresăm tuturor structurilor guvernamentale, președintelui țării, prim-ministrului, să se ia măsuri pentru a ne permite să activăm. Noi suntem în litigiu cu terenurile aferente pe care le-au luat o societate cu răspundere limitată care pretinde la imobilul dat”, informează primarul Ion Chioșa.

Primarul, Ion Chiosa, a declarat că va ataca decizia în instanță decizia. Totodată, va organiza o conferință de presă, pentru a veni cu detalii la acest subiect.

Deocamdată, Boris Baraș nu ne-a răspuns la telefon.


Pub