20:09:30 19.04.2024
Stiri

Cunoașteți informații despre tânăra din imagine? A dispărut de la finele lunii noiembrie de-acasă și este căutată de rude și Poliție: Ce i-a spus mamei când a plecat

Actualitate 15.12.2020 11:08 Vizualizări813 Autor: Ziarul National
Cunoașteți informații despre tânăra din imagine? A dispărut de la finele lunii noiembrie de-acasă și este căutată de rude și Poliție: Ce i-a spus mamei când a plecat
Tânăra dispărută care este căutată de rude și de către Poliție


UPDATE, 16 decembrie // Femeia căutată de poliție a fost găsită vie în satul Brânzeni din raionul Edineț. Aceasta a văzut la televizor știrea că este căutată de poliție și a luat legătura cu mama ei.




O tânără de 26 de ani este de negăsit de la finele lunii noiembrie curent.

Rudele acesteia au alertat oamenii legii, care au audiat deja prietenii și cunoscuții tinerei dispărute, au fost verificate locurile posibile de aflare a acesteia, precum stâni, case părăsite, construcții nefinisate etc.

Totuși, femeia încă nu a fost găsită.

Ea a plecat de la domiciliul mamei sale din satul Chircăiești, raionul Căușeni, și i-a spus acesteia că intenționează să plece la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți pentru a se angaja la muncă. La momentul plecării de acasă, ea și-ar fi luat și încălțămintea de iarnă.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica locul aflării femeii din imagine. Dacă dețineți informații, telefonați la numărul unic 112 sau la 0 760 90 90.

Semnalmentele femeii: Înălțime 170-175 cm, corpolență medie, părul de culoarea blond natural cu lungimea până la nivelul umerilor. La momentul plecării era îmbrăcată în scurtă roșie, încălțată în adidași de culoare albă cu șireturi în lateral. La un picior are o cicatrice în regiunea călcâiului în urma unei tăieturi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md