19:41:10 23.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată acum Thylane Blondeau, cea supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”

Actualitate 15.12.2020 16:44 Vizualizări3526 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arată acum Thylane Blondeau, cea supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”


Thylane Blondeau avea numai 6 ani atunci când a fost declarată „Cea mai frumoasă fată din lume".

Thylane Blondeau s-a născut pe 5 aprilie 2001 și are părinți celebri. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este o cunoscută actriță franceză și prezentatoare TV, Veronika Loubry.

Când avea numai 6 ani, Thylane Blondeau a intrat în atenția lumii întregi atunci când a fost supranumită „Cea mai frumoasă fată din lume”, însă puțină lume știe că ea este model încă de la vârsta de 4 ani când a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier.

Când avea numai 10 ani, Thylane s-a aflat în mijlocul unei controverse după ce a pozat pentru paginile revistei Vogue Paris purtând ținute provocatoare și fiind puternic machiată.

Însă mama ei a ținut să precizeze atunci că nu este nimic în neregulă cu editorialul foto, spunând: „Singurul lucru care mă șochează la această fotografie este că acel colier pe care îl poartă valorează 3 milioane de euro”.

Thylane Blondeau are acum 19 ani, este în continuare un model de succes, având contracte de imagine cu L’Oréal și Dolce & Gabbana și este o prezență constantă și foarte apreciată pe rețelele de socializare precum Instagram, YouTube, Twitter sau Snapchat.

Succesul de pe rețelele de socializare se concretizează și în prezența ei constantă la marile show-uri de modă, Thylane fiind mereu în primele rânduri la prezentările de modă organizate de mari case precum Michael Kors, Chanel, Tommy Hilfiger, Miu Miu sau Dolce & Gabbana.

În 2015, ea a jucat și într-un film inttulat Belle & Sebastian: The Adventure Continues și a declarat în numeroase rânduri că își dorește o carieră în actorie. Mai mult, într-un clip postat pe contul ei de YouTube, ea a dezvăluit că este pasionată de dans, ia lecții de canto și știe să cânte la pian și la tobe.

În 2016 a apărut pentru prima dată pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, această apariție fiind urmată de multe altele, în anii care au urmat.

Thylane este acum reprezentată de IMG agency, cea care le reprezintă, printre altele și pe surorile Gigi și Bella Hadid, dar și pe Kaia Gerber.


Sursa: elle.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md