12:07:11 19.04.2024
Stiri

NOUĂ filme clasice de Crăciun care te vor introduce în atmosfera sărbătorilor

Actualitate 15.12.2020 18:01 Vizualizări1356 Autor: Ziarul National
NOUĂ filme clasice de Crăciun care te vor introduce în atmosfera sărbătorilor


Chiar dacă vom avea parte anul acesta de sărbători atipice, asta nu ne împiedică să încercăm să fim recunoscători cu ceea ce avem. Nu este niciodată prea devreme sau târziu să intrăm în spiritul sărbătorilor.

Și cum perioada care urmează presupune și vizionarea de filme, ar merita să te mai uiți o dată la cele clasice:


1. Last Christmas (2019)

Last Christmas este o comedie romantică cu Emilia Clarke și Henry Golding în rolurile principale. Actrița joacă rolul unei tinere care mereu ia decizii proaste. Ea lucrează ca spiriduș într-un magazin, deși dorința ei este aceea de a deveni cântăreață.

Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Tom în perioada Crăciunului, care o determină să fie o persoană mai bună. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, dar povestea lor pare mult prea frumoasă pentru a fi și adevărată.

2. The Holiday (2006)

Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black sunt actorii principali din comedia clasică The Holiday. Iris Simpkins (Kate Winslet) este o jurnalistă din Londra și în apropierea Crăciunului, e informată că Jasper se va căsători cu o altă colegă.

În Los Angeles, Amanda Woods (Cameron Diaz) tocmai s-a despărțit de iubitul ei infidel și vrea să îl uite. Cu ajutorul unui site, ele ajung să facă schimb de locuințe. În timp ce se află în Surrey, Amanda îl cunoaște pe fratele lui Iris și se între ei se înfiripă o relație. Iris face cunoștință cu noul ei vecin, scenaristul Arthur, care o ajută să își recapete încrederea în sine, și pe compozitorul Miles, de care se îndrăgostește.



3. Gremlins (1984)

Deși a fost lansat în vara anului 1884, Gremlins este considerat un film de Crăciun. Povestea este despre un inventator, care cumpără o ființă neobișnuită drept cadou pentru fiul său de Crăciun.

Billy încalcă două dintre cele trei reguli simple privind îngrijirea lui – nu are voie apă, mâncare și nici să fie expus la lumină puternică. Micuțul animal se înmulțește, iar Billy va avea parte de o provocare cu toate celelalte animale noi.




4. It’s a Wonderful Life (1964)

It’s a Wonderful Life spune povestea lui George, un bărbat care și-a dorit întotdeauna să călătorească, dar nu a putut face asta pentru că nu voia ca Potter să preia orașul. În ajunul Crăciunului, unchiul lui George pierde 8.000 de dolari în afaceri.

Potter găsește banii, iar George își dă seama că va fi tras la răspundere și trimis la închisoare, iar compania sa, care a fost fondată de tatăl său, va fi închisă. Gândindu-se la soție și copiii lor, el este vizitat de un înger păzitor care vine să îl ajute.

5. The Polar Express (2004)

Filmul The Polar Express ne arată faptul că întotdeauna trebuie să credem în miracole și să nu ne pierdem speranța, orice ar fi. În ajunul Crăciunului, un tânăr care nu crede în existența lui Moș Crăciun pornește într-o călătorie pentru a se descoperi pe sine și învață cum să trăiască magia sărbătorilor.

El îl întâlnește pe Moș Crăciun, iar viața lui ia o altă întorsătură după ce cunoaște o mulțime de oameni care îi fac călătoria să fie memorabilă.

6. Black Christmas (2019)

Poate că nu este un film care are și o poveste fericită, însă fanii filmelor horror îl vor aprecia. Mai multe eleve sunt urmărite de un necunoscut în timpul vacanței de Crăciun.

Fetele sunt ucise una câte una. Una dintre tinere decide că afle cine este ucigașul, iar acesta descoperă că fetele nu sunt dispuse sub nicio formă să devină victime și luptă până la capăt.

7. Love Actually (2003)

Lista noastră nu ar fi fost completă și fără Love Actually. Filmul urmărește viețile a opt cupluri foarte diferite în privința relațiilor lor cu viața amoroasă.

Totuși, poveștile lor sunt interconectate pentru că locuiesc cu toții în Londra.


8. Die Hard (1988)

Nu e filmul de Crăciun la care te-ai fi așteptat să îl regăsești printre recomandările noastre, însă pelicula de acțiune din anii ’80 are loc în timpul sărbătorilor de iarnă. Un detectiv din New York, John McClane (Bruce Willis), pleacă într-o vacanță de Crăciun pentru a-și vizita soția în Los Angeles, acolo unde lucrează la o corporație.

În timp ce se află la o petrecere de Crăciun, un grup de teroriști germani îi țin ostatici, inclusiv pe soția lui. Fără un răspuns din partea poliției, John este obligat să intervină și să îi salveze pe restul.

9. Elf (2003)

Elf surprinde povestea lui Buddy, un copil care ajunge dintr-o întâmplare la Polul Nord.

După ce are parte de o experiență inedită la Polul Nord, pornește într-o misiune extrem de importantă, și anume aceea de a-și găsi adevăratul tată în New York.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md