Un magazin le permite elevilor din medii defavorizate să cumpere cu „fapte bune” și note mari

by D M
Distribuiti mai departe...

O școala dintr-un oraș mic din Texas a aprins speranța în întreaga comunitate prin deschiderea unui magazin alimentar condus de elevi pentru a sprijini familiile care au nevoie.
Potrivit CNN, liceul Linda Tutt din Sanger, Texas, a lansat magazinul alimentar în noiembrie, astfel încât elevii să poată achiziționa articole de primă necesitate, inclusiv hârtie igienică, produse alimentare de bază și carne. 
 
Elevii își plătesc achizițiile cu puncte, pe care le câștigă din fapte bune.
 
„În districtul nostru școlar sunt înscriși aproximativ 2.750 de elevi și în tot districtul 43% dintre acești studenți sunt considerați dezavantajați din punct de vedere economic”, a declarat pentru CNN Anthony Love, directorul de la Linda Tutt. 
 

„Aproximativ 3,6% dintre studenții noștri sunt fără adăpost. Am considerat că este important să îi sprijinim pe ei și pe familiile lor și să ne asigurăm că au mâncare pe masă.”
 
Magazinul este complet condus de elevii care gestionează inventarul, depozitează rafturile și îi ajută pe ceilalți elevi să găsească produsele de care au nevoie. 
 
Preston Westbrook, elev la liceu, este unul dintre managerii magazinelor:
 
 „Îmi place această școală, aici ajutăm în tot ceea ce facem. Și eu sunt un ajutor, este exact ceea ce fac. Sunt aici pentru a mă asigura că elevii primesc ceea ce au nevoie”, a declarat Westbrook pentru CNN. 
 
Sursa: Protv.ro

Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.