(video) Drag race: Cel mai puternic SUV italian vs cel mai puternic SUV britanic

Iată că s-au întâlnit! Rory Reid, colegul nostru şi moderatorul canalului AutoTrader, a reuşit să aducă pe o pistă cel mai puternic SUV italian, dar şi, mai nou, cel mai puternic SUV britanic, pentru a se duela în celebra cursă pe o distanţă de 402 metri. Care pe care, vedeţi în cele de urmează.

Ţinem să amintim că noul Super SUV Lamborghini Urus este una din cele mai dorite maşini de teren şi vine cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri volum, care produce 650 de CP şi 850 Nm de cuplu disponibil de la 2.250 de rpm!

Sprintul de pe loc şi până la 100 de km/h îl poate realiza în 3.6 secunde, în timp ce viteza maximă poate indica pe vitezometru 305 km/h. Greutatea îi este de 2.199 kg.

De cealaltă parte, noul Lister Stealth este făcut pe baza modelului Jaguar F-PACE SVR şi are sub capotă un V8 Supercharged de 5.0 litri cu 675 CP şi 881 Nm de cuplu la activ.

Are, la fel ca Urus, o cutie de viteze automată în opt trepte şi AWD, care contribuie la o acceleraţie de pe loc şi până la 97 de km/h în 3.6 secunde, în drum spre maxim 314 km/h. Greutatea-i este de 1.950 kg.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/