(video/update) Durleşti: Câţiva pietoni, dar şi şoferi, surprinși de camere cum merg pe un drum proaspăt betonat

(update 14.12.2020) Iată ce s-a întâmplat în această noapte, din nou…


(13.12.2020) Mai mulţi locuitori ai oraşului Durleşti din municipiul Chişinău au ocazia ca în acest an să se bucure de câteva drumuri proaspăt reparate, printre acestea numărându-se şi strada Mihail Sadoveanu care nu a văzut niciodată asfalt. Dar pentru o durabilitate mai mare s-a ales să se facă uz de beton şi lucrările încă se mai desfăşoară la ora actuală, deşi suntem în prag de 2021.

Parcă toate bune şi frumoase, însă aşa se întâmplă, cel puţin în ţara noastră, că orice realizare nu ţine mult, existând cu o mare probabilitate cineva care să apară şi să strice lucrurile, fie intenţionat, fie din neatenţie sau fără cunoştinţă de cauză.

Aşa s-a întâmplat ca înainte de acest weekend drumarii să toarne şi să întindă beton pe o altă secţiune a străzii, dar nu înainte de a restricționa accesul. Munca a fost făcută, toţi au plecat pe la casele lor pentru a se odihni, cu speranţa că suprafaţa așternută se va usca pe timp de weekend, însă nu a fost să fie! Şi nu e pentru prima dată!

Iată ce imagini au surprins câteva camere de supraveghere, dar şi o localnică cu al său telefon:

Sunt de apreciat muncitorii care au reacţionat şi au venit rapid să remedieze problemele apărute din cauza unor iresponsabili, cât betonul mai era proaspăt:

O altă situaţie s-a întâmplat pe o altă porţiune de a străzii în ziua de 25 spre 26 noiembrie:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/