(video) La volan era soţia! Un judecător din Chişinău a ignorat probele şi “i-a făcut dreptate” unui poliţist beat care a comis un accident

Un poliţist din Chişinău, care a urcat beat la volan acum un an (în a doua zi de noiembrie) şi care a fost surprins făcând un accident din cauză că manipula haotic automobilul, ar urma să fie îndreptățit! Justiția moldovenească ignoră probe şi o ascultă pe soţia bărbatului care se bate cu pumnul în piept că ea se afla la volan, deşi imaginile video de atunci spun contrariul.

Dacă Curtea de Apel va menţine în vigoare decizia, această situaţie urmează să se transforme într-o altă pată generos de murdară pe imaginea sistemului care “ne face dreptate”.

Mai mult, poliţistul ar urma să revină în funcţie şi încă să-i fie achitate toate salariile pe care nu le-a primit în perioada când a fost suspendat şi cercetat!

Iată ce afirmă martorul ocular căruia îi aparţine camera de bord ce i-a filmat acţiunile:

ATENȚIE! POLIȚIST MORT BEAT LA VOLAN A FOST DECLARAT NEVINOVAT DE “JUSTIȚIA” NOASTRĂPrieteni, am nevoie de ajutorul…

Posted by Sergiu Negară on Monday, 14 December 2020

Iată şi decizia instanţei de fond:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Atunci, în noiembrie 2019, în urma testării cu aparatul Drager a rezultat că acesta avea o un grad de alcoolemie de 1.24 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea de probe biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale. De asemenea, instituția a anunţat că a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, astfel că polițistul risca să fie cercetat penal, să rămână fără permisul de conducere, dar și fără funcție.

Potrivit unui comunicat, Poliţia Naţională reitera că nu tolerează asemenea fapte, care nu fac cinste nici funcției, nici instituției.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/