fbpx

„Sunt sigur că va veni o invitație”. Andrei Năstase încă nu a fost chemat la evenimentul de învestire a Maiei Sandu

În cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4, liderul Platformei DA,  Andrei Năstase a declarat că deocamdată nu a primit vreo invitație la evenimentul de învestire a președintei alese, Maia Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebat ce va face pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, Andrei Năstase a declarat că va aștepta momentul în care Moldova în sfârșit nu va mai avea niciun fel de președinte vechi, ci unul nou.

Totodată, liderul Platformei DA a mai concretizat că deocamdată nu a primit nicio invitație le evenimentul de învestirea în funcția de președinte a Maiei Sandu, dar este convins că acest lucru urmează să se întâmple.

„Încă nu am primit, dar sunt sigur că o invitație va veni și voi merge. E de datoria fiecăruia să onoreze instituțiile acestui stat”, a declarat Năstase.

De asemenea, Năstase a mai concretizat că mereu a onorat instituțiile statului, indiferent de cine se afla acolo.

Amintim că, procedura de învestire în funcție a președintei alese, Maia Sandu, va avea loc la data de 24 decembrie în prezența lui Igor Dodon, Ion Chicu și Zinaida Greceanîi. Un anunț în acest sens a fost făcut luni dimineața de președintele în exercițiu, Igor Dodon.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button