/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Guvernul a specificat cine sunt pensionarii care vor primi un suport de o mie de lei din partea statului

missing
14 decembrie 2020, ora 20:32

Pensionarii și cei care beneficiază de alocații sociale de la stat ai căror cuantum lunar nu depășește patru mii de lei vor primi un suport de o mie de lei. Cabinetul de Miniștri a aprobat un amendament în acest sens la proiectul Legii bugetului pentru anul 2021.  

„Remarcăm în mod special identificarea posibilității de a aloca acest suport bănesc, de data aceasta, de o mie de lei. Consider că este un suport binevenit, de care vor beneficia peste 690 000 de persoane”, a precizat premierul Ion Chicu în cadrul ședinței Executivului de pe 14 decembrie.

Pentru acordarea suportului financiar unic în mărime de 1000 lei, din contul transferurilor de la bugetul de stat către Bugetul asigurărilor sociale de vor fi alocate cca 696,9 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram