/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Detalii noi despre cazul de pe Albișoara, unde o femeie a căzut în gol. Ce spun vecinii

missing
14 decembrie 2020, ora 21:39

O nouă tragedie în Capitală! O femeie în vârstă de 38 ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul superior al unui bloc de locuit de pe strada Albișoara din Capitală. Tragedia a avut loc în această dimineață, iar vecinii spun că victima închiria un apartament în blocul lor.

„- M-am parcat și am văzut cadavrul. Poliția era deja pe loc, foarte repede, poliția, ambulanța. Vizual e o vecină, probabil de la etajul nouă, o cunoaștem vizual. Dar deja cine, cum?”

Vecinii afirmă că femeia locuia cu chirie în acest bloc, de una singură, și nu știu care ar putea fi motivul gestului său.

„- Nu, nu știu nimic.”

SVETLANA SCRIPNIC, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „La fața locului, a fost stabilit că victima a decedat până la sosirea ambulanței. Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea persoanei. Este vorba de o femeie de 38 de ani, care închiria pe adresa respectivă, locuință la etajul nouă, de unde a și căzut. Preliminar, alte urme pe suprafața corpului nu au fost depistate”.

Poliția Capitalei a mai declarat că nu a fost găsit vreun bilețel de adio. Iar cercetările sunt demarate acum pentru a determina cauza acestei tragedii. Un caz similar s-a produs sâmbătă, tot pe strada Albișoara, din Capitală. Un bărbat, care recent s-ar fi tratat de Covid-19, a căzut în gol. Și această tragedie a fost calificată de oamenii legii drept un suicid. Conform datelor statistice, în acest an aproape 369 de oameni și-au pus capăt zilelor. În alte 736 de cazuri, oamenii au fost salvați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram