image
Sursa foto: Getty Images

"Michael Schumacher este tratat pentru a reveni la o viață mai normală!" Noi dezvăluiri

Michael Schumacher (51 de ani) a suferit un accident extrem de grav la schi, pe 29 decembrie 2013. După aproape șapte ani, Jean Todt, bun prieten al fostului pilot german, vorbește despre posibilitatea ca acesta să revină la o viață normală.

Unul dintre puținii oameni care au privilegiul de a-l vizita pe Michael Schumacher, Jean Todt, președintele FIA (Federația Internațională de Automobilism) și apropiat al septuplului campion mondial din Formula 1, a dat noi detalii despre îngrijirea de care are parte germanul, la aproape șapte ani de la teribilul accident.

Acesta a confirmat că tratamentele la care este supus Schumacher au ca scop, nu doar ținerea sa în viață, ci revenirea la un trai cât mai apropiat de normal: "Sunt foarte discret în această privință, deoarece știm că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 și că, din păcate, a avut consecințe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață mai normală", a dezvăluit Jean Todt, bunul prieten al fostului pilot german, citat de Mundo Deportivo.

Todt a dezvăluit că fostul pilot german este pe deplin conștient, deși a avut leziuni cerebrale grave acum 7 ani. Întrebat dacă Michael Schumacher are idee despre cariera fiului său, Mick, Jean Todt a răspuns fără ezitare.

"Bineînțeles că Michael știe despre cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel", a declarat președintele FIA.

Referitor la ascensiunea în F1 a fiului bunului său prieten, Todt s-a declarat fericit: "Sunt încântat! Pentru că este o familie pe care o iubesc. Este un copil pe care l-am văzut crescând, îi port o afecțiune deosebită. Este pasionat de curse și de condus. Atâta timp cât lucrurile îi merg bine, sunt fericit pentru el.

Dacă văd potențialul de a fi campion? Campion, el este deja, al Formulei 3 în 2018, și în Formula 2 anul acesta. Următoarea etapă, care va fi probabil cea mai importantă și cea mai dificilă, este Formula 1. El a demonstrat că are calitățile de a scoate maximum dintr-o mașină".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: